Support the people in Kwale!

Your gift is welcome!
Do you want to support us? Then deposit your contribution to
NL25 RABO 0177 411 538 t.v. Umoja Foundation.
State your name and (e-mail) address and
possibly to which specific project you donate.

Choose your own project
Donate and choose your own project if desired:

O The multifunctional Deaf Center in general

O The Mentally school general
O The Deaf School (primary school) in Kwale) general
O De Ambachtsschool (secondary school for the deaf) in Kwale
O Sports activities and sports materials (all locations)
O Playground equipment (all locations except the Deaf Center)

Wilt u  ons periodiek steunen?
Wilt u ons maandelijks of (half)jaarlijks steunen met een vast bedrag dat u zelf kiest? Ook dat is uiteraard mogelijk. Als uw (periodieke) gift aan een aantal voorwaarden voldoet, kunt u die aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Kijkt u hier voor details.
Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en ons. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. De betalingsvolmacht vindt u hier. Natuurlijk kunnen wij desgewenst samen met u de formulieren invullen of u een PDF-file toesturen.

Wilt u sponsor worden?
Heeft u een bedrijf en bent u na een bezoek aan deze website geïnteresseerd geraakt in ons werk? Dan zou u ons kunnen ondersteunen als sponsor. Sponsoring betekent: financiële steun (van uw) in ruil voor naamsbekendheid (door ons), onder meer op deze website. Fiscaal betekent  sponsorschap dat wij een factuur uitschrijven aan uw bedrijf voor het sponsorbedrag. Over sponsorbedragen wordt geen btw geheven. Wilt u sponsor worden? Call Piet or write ……...


Stichting Umoja heeft een ANBI-Status. Dit betekent dat uw (eenmalige) gift aftrekbaar is. kijk here voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Ons RISN/fiscaalnummer ANBI: 85 22 34 119